Workshop webinars

Ken je dat? Er komt een leuke workshop voorbij, maar je moet net die dag werken. Of het is in de avonduren. Of in de middag als je kinderen thuis zijn.
Je wilt je (schoon)moeder niet vragen om op te passen, want dat doet ze al zoveel voor je. En zo belangrijk is het eigenlijk niet. Maar het is wel jammer, want het onderwerp is wel iets dat jou bezighoudt...

Voor deze en alle andere drukke moeders en vaders heb ik iets leuks: Workshop webinars!
Een webinar is een online presentatie die je kunt volgen op je pc, laptop, tablet of smartphone, waar je maar wilt. Je kunt mij zien en horen, maar ik jou niet. Je hebt ook geen contact met de andere deelnemers. Je kunt met mij praten via de chat, zodat ik meteen in kan gaan op je vragen en opmerkingen.

Ik presenteer live, maar als dat tijdstip je niet uitkomt, kun je achteraf een herhaling bekijken op een moment dat het je wel schikt.

Om de informatie goed te laten aansluiten bij onderwerpen die jullie bezighouden, wil ik graag weten waar jullie behoefte ligt. Hieronder staan een aantal voorbeelden, en er is ook ruimte voor eigen ideeŽn. Waarover zou je willen dat het eerste workshop webinar gaat?

Het eerste webinar gaat over... Hoe stimuleer je het zelfvertrouwen van je kind? Van baby tot puber.
Waarom leren doorzetten zo belangrijk is, en hoe je dat doet.
Welke boodschap zit er verborgen in het (vervelende) gedrag van je kind? En wat kun je daarmee?

Ik heb een beter idee:


Houd mij op de hoogte! (optioneel)
Naam:

Emailadres:

NB. Je gegevens worden gebruikt om je op de hoogte te houden van deze en andere activiteiten die ik organiseer, zoals je kunt lezen in mijn privacyverklaring.

Voor meer informatie, een vrijblijvend gesprek of een afspraak kunt u bellen met:

Drs. Ilona Jacobusse
06 2353 6234

Ik ben telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag
tussen 8:30u en 20:00u.

Of stuur een email naar:
ilona@kindercoachgoes.nl

- KinderCoach Goes
- KvK nummer 59513438
- Algemene Voorwaarden
- Privacyverklaring